Naslovna » Izlasci » Film » Praznici u bioskopu „Cineplexx Delta City“
Cineplexx - Porodični vikend
Cineplexx - Porodični vikend

Praznici u bioskopu „Cineplexx Delta City“

Tokom predstojećih praznika posetioce bioskopa „Cineplexx Delta City“ očekuju razna dešavanja. Već 31. decembra i 1. januara biće organizovana akcija „Novogodišnja filmomanija“, u okviru koje će svaki deseti posetilac dobijati jednu kartu na poklon.

Prvi vikend u mesecu biće, već tradicionalno, rezervisan za Porodični vikend, koji će povodom praznika trajati duže, od 4. do 6. januara. U okviru januarskog Porodičnog vikenda premijerno će biti prikazana komedija „Haos u kući – matorci dolaze“, zatim novi dokumentarni film „Kralj pingvina 3D“, sinhronizovan na srpski jezik, kao i aktuelni naslovi za decu „Semijeva velika avantura 2 3D“, „Zvončica i tajna krila 3D“ i „Pet legendi“ – sva tri, takođe, sinhronizovana.

U periodu od 12.00 do 17.00 mališani će u holu bioskopa moći da se zabavljaju u pratećim programima i da se druže sa maskotama. Male posetioce očekuje i kreativna radionica Agencije za čuvanje beba i dece „Kolibri“, kao i kutak u kome će moći da igraju „Green Games“ – video igre sa ekološkom porukom, koje su u okviru istoimenog takmičenja pravili njihovi vršnjaci iz raznih gradova Srbije.

Članovi Porodičnog film kluba bioskopa „Cineplexx“ tokom Porodičnog vikenda dobijaće na poklon „Mali Politikin zabavnik“ i praznične paketiće.

Bioskop će poslednjeg dana 2012. raditi do 18.00, a prvog dana 2013. godine od 14.00. Od 2. do 13. januara, tokom trajanja školskog raspusta, „Cineplexx“ će raditi i u prepodnevnim časovima, kao vikendom. (danubeogradu.rs)