Naslovna » BG svaštara » Praznična akcija usvajanja pasa: Najbolji prijatelj – najlepši poklon

Praznična akcija usvajanja pasa: Najbolji prijatelj – najlepši poklon

Novogodišnje praznike uvek karakteriše i darivanje i donošenje novih odluka. Obe stvari, ali i humanost moći će da pokažu svi oni Beograđani koji odluče da usvoje i nekog od umiljatih napuštenih štenaca koji su privremeno smešteni u gradskim prihvatilištima, a sada u okviru praznične akcije usvajanja pasa „Najbolji prijatelj – najlepši poklon“ mogu dobiti svoje nove vlasnike.

Akcija počinje u petak, 14. decembra, na Trgu Republike u okviru manifestacije „Trg otvorenog srca“ i trajaće od 11.00 do 13.00.

Ovo je prvi put da će VU „Veterina Beograd“ na usvajanje ponuditi i štence, jer su napušteni štenci koji odnedavno imaju poseban smeštaj u beogradskim prihvatilištima, prošli neophodni tretman, čipovanje i sve potrebne prve vakcinacije.

Praznična akcija usvajanja pasa u toku decembra biće organizovana na nekoliko najprometnijih lokacija, koje će ljudi u pretprazničkom raspoloženju posećivati u nameri da sebi i svojim najdražima daruju poklone, a to su TC Ušće, Delta City i Novogodišnji vašar na Beogradskom sajmu.

Akciju u okviru „Kampanje odgovornog vlasništa i uvajanja pasa – Najbolji prijatelj“ organizuje Sekretarijat za komunalno stambene poslove u saradnji sa VU „Veterina Beograd“ čiji veterinari će ovom prilikom biti na raspolaganju građanima za sva pitanja i savete vezane za pse.

Početku praznične akcije usvajanja pasa prisustvovaće i gradski sekretar za stambeno komunalne poslove – Predrag Petrović, pomoćnik za sektor Zoohigijene – Vladimir Terzin, kao i prijatelji kampanje – predstavnici Purina Nestle i Turističke organizacije Beograda. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.