Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Prvi showroom modne dizajnerke Ines Janković
Kolekcija Ines Janković
Kolekcija Ines Janković

Prvi showroom modne dizajnerke Ines Janković

Modna dizajnerka Ines Janković otvoriće 24. decembra (19.30) svoj prvi showroom u Beogradu „Ines Atelier“, na uglu Dositeje i Gospodar Jovanove.

Uspešnu godinu Ines Janković će završiti otvaranjem modnog ateljea, posle dve kolekcije: za sezonu proleće/leto koju je predstavila revijom „Otmena ironija“ u Supermarketu i za jesen/zimu, „Burgundy Algorithm“ koje je održana u okviru 32. Beogradske nedelje mode. Na obe kolekcije sarađivala je sa poznatim beogradskim fotografom Milošem Nadaždinom.

Iako se modnoj publici prvi put predstavila pre manje od dve godine, Janković je za kratko vreme uspela da osvoji domaću modnu scenu. Njene revije se izdvajaju zanimljivom scenografijom, a kolekcijama dominiraju elegantne haljine, suknje, košulje, pantalone i sakoi. Počela je da se bavi i izradom nakita, pa će se pored odeće, u ateljeu naći i komadi nakita ove talentovane mlade dizajnerke.

Modni brend INES atelier namenjen je elegantnoj ženi, prefinjenog ukusa i izraženog karaktera. Njen stil je prepoznatljiv po osećaju ženstvene moći i samopouzdanja, bez odricanja udobnosti. Karakteristike po kojima se ističe su forma, kroj i konture modela, neprolazna estetika i dodir bezvremenskog glamura. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.