Naslovna » BG svaštara » Nova godina 2013 » Sedam novogodišnjih slogana u užem izboru
Belgrade New Year 2013
Belgrade New Year 2013

Sedam novogodišnjih slogana u užem izboru

Povodom otvorenog poziva Turističke organizacije Beograda za odabir slogana Nove godine u Beogradu, na koji je stiglo oko 450 predloga iz raznih krajeva Evrope, odabrano je sedam najkreativnijih za ulazak u uži izbor.

Odabranih sedam predloga je postavljeno na zvaničnu Facebook stranicu Turističke organizacije Beograda, na srpskom i engleskom jeziku, kako bi Beograđani i gosti mogli da glasaju do utorka, 4. decembra, i odaberu pobednički slogan.

Nagrada za najbolji slogan koji će promovisati Novu godinu u Beogradu je vikend za dvoje tokom novogodišnjih praznika, uključujući povratne avionske karte iz jedne od 17 evropskih destinacija, hotelski smeštaj, programe razgledanja grada i druge sadržaje. Ukoliko pobednički slogan dolazi od učesnika iz naše zemlje, nagrada će biti dodeljena njihovim prijateljima iz inostranstva.

Organizatori kampanje su Turistička organizacija Beograda, Sekretarijat za kulturu, BELEF centar i Studio Orange, uz podršku grada Beograda i pomoć brojnih prijatelja među kojima su JAT Airways, hotel Hyatt Regency, hotel Šumadija, ugostiteljski objekti Mala fabrika ukusa, Putujući glumac i drugi. Rezultati glasanja biće objavljeni 5. decembra. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.