Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sedma Noć knjige pod sloganom „Budni uz knjigu“

Sedma Noć knjige pod sloganom „Budni uz knjigu“

Pod sloganom „Budni uz knjigu“ izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi, 21. decembra od 18.00 do 24.00, sedmi put organizovaće kulturnu manifestaciju Noć knjige. Svojevrsni festival knjige pored kupovine po izuzetnim uslovima posetiocima ove kultne manifestacije nudi i druge zanimljive sadržaje.

Noć knjige održaće se u knjižarama knjižarskog lanca Delfi u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku i Nišu. U okviru ove manifestacije učestvuju i Klubovi čitalaca u Šapcu, Jagodini, Zaječaru, Loznici, Pirotu, Vršcu, Požarevcu i Leskovcu.

U Noći knjige Biblioteka grada Beograda odobriće 50 odsto popusta na godišnju članarinu i 50 odsto popusta na knjige u izdanju Biblioteke. Isti popust odobriće i Biblioteka u Požarevcu, Leskovcu i Zaječaru. Gradska biblioteka Pančevo odobriće popust od 30 odsto, dok će Narodna biblioteka iz Loznice dati besplatnu tromesečnu članarinu, a Narodna biblioteka u Pirotu popust od 100 dinara na godišnju članarinu. U manifestaciju su se uključile i Biblioteke iz Jagodine i Šapca.

Ako još niste kupili poklone za Novu godinu, Noć knjige je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova moći ćete da kupite po neverovatno niskim cenama.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto a za četiri i više knjiga 40 odsto. Tokom manifestacije Noć knjige važiće sajamske akcije u knjižarama Delfi van Beograda i u knjižarama Delfi u Zemunu, Knez Mihailovoj i SKC-u. Popust na naslove ostalih izdavača biće 20 odsto. U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku.

Za sve kupce pripremljeni su pokloni, a brojni gosti družiće se sa posetiocima. (danubeogradu.rs)