Naslovna » BG svaštara » Šesta sezona edukativne predstave „Liftovanje“

Šesta sezona edukativne predstave „Liftovanje“

Pred oko sto dvadeset učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“ juče (5. decembra) je odigrana prva predstava „Liftovanje“, kojom Javno preduzeće „Gradsko stambeno“ obeležava početak šestog ciklusa u okviru kampanje „Lift nije igračka“.

Predstava će biti prikazana u deset beogradskih osnovnih škola. Sadržaj predstave „Liftovanje“ je ove godine posebno osvežen i prilagođen po željama i potrebama novih generacija mališana, koje su kroz edukativnu avanturu i ove godine vodili stari i dobro poznati junaci – Marko, Sanja, vila Liftila i majstor Joca. Posle predstave, školarci su imali priliku da stečeno znanje o pravilnoj upotrebi lifta i osnovama stambenog bon-tona pokažu i provere takmičeći se sa svojim vršnjacima u mini-kvizu.

– Preduzeće posebnu pažnju posvećuje upravo deci osnovnoškolskog uzrasta, koja su u velikoj meri samostalna i zbog toga želimo da predupredimo bilo kakvu nezgodu uzrokovanu nepravilnom upotrebom liftova. Zato je „Stambeno“ kao prioritet postavilo kontinuiranu i pravovremenu edukaciju najmlađih o pravilnoj upotrebi lifta, kako bi deca usvojila bezbednosne norme i stekla svest o vlastitoj sigurnosti – izjavila je Kristina Anđelković, portparolka ovog preduzeća.

„Gradsko stambeno“ već šest godina zaredom sprovodi edukativnu kampanju „Lift nije igračka“, kojom se promoviše sigurnost najmlađih školaraca i kontinuirano radi na prevenciji mogućih nezgoda uzrokovanih nepravilnom upotrebom lifta, kao i usvajanju stambenog bontona. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.