Naslovna » Izlasci » Sport » Trofej Beograda 2012 – gimnastika i streljaštvo

Trofej Beograda 2012 – gimnastika i streljaštvo

U sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (Blagoja Parovića 156) na Košutnjaku u nedelju, 16. decembra od 14.00 održaće se „Trofej Beograda“ u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici.

Učestvuju takmičari rođeni 2002. i 2004. godine i mlađi, i takmičarke rođene od 2001. do 2006. godine. Pokrovitelj je Sekretarijat za sport i omladinu, a organizator Gimnastički savez Beograda. Na takmičenju će učestvovati gimnastičarke i gimnastičari iz klubova „Partizan“ iz Kostolca, „Niš“ iz Niša, „Pobednik“, „DIF“ i „Beograd“ iz Beograda i „Zvezda“ iz Požarevca.

U Hali sportova na Novom Beogradu, 15. i 16. decembra od 8.00 do 21.00 biće održan „Trofej Beograda“ u streljaštvu i 37. Internacionalni Gran pri u streljaštvu. Organizator je Streljački savez Beograda, a pokrovitelj Sekretarijat za sport i omladinu.

Prijavljeno je 256 strelaca iz 12 zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Bugarska, Mađarska, Salvador, Rusija, Ukrajina, Slovačka i Srbija). „Trofej Beograda“ će se održati u subotu za kategorije: puška i pištolj za seniore i juniore i neće biti održano finale. U nedelju je nastavak takmičenja u istim kategorijama. (Beoinfo)

loading...