Naslovna » BG svaštara » Nova godina 2013 » „Ulica otvorenog srca“ ponovo u Borči

„Ulica otvorenog srca“ ponovo u Borči

Opština Palilula, prvog dana Nove godine, ponovo će organizovati manifestaciju „Ulica otvorenog srca“ u Borči. Manifestacija je humanitarno-zabavnog karaktera, jer će novac koji bude prikupljen prodajom simboličnih prazničnih predmeta biti uložen u opremanje Službe pedijatrije Doma zdravlja „Palilula“.

Vesela povorka dece, njihovih roditelja i svih onih koji podržavaju akciju, kretaće se Ulicom bratstva i jedinstva, koja će biti zatvorena za saobraćaj, od semafora na ulasku u naselje sa Zrenjaninskog puta do semafora na raskrsnici sa ulicama Veljavskog odreda i Ranka Miljića.

Manifestacija će trajati od 10.00 do 13.00, a ulicom će defilovati mnogobrojni zabavljači, biće postavljeni štandovi sa raznovrsnim proizvodima domaće radinosti, a slatkiše će deliti „Banini“ i predstavnici firmi iz Borče. Posetioci će moći da se posluže toplim čajem i kuvanim vinom, koje će, takođe, ponuditi ugostitelji iz Borče. Najviše će se radovati deca, među kojom će se u povorci pojaviti klovnovi, mađioničari, kao i Deda Mrazice sa Deda Mrazom, koji će svakom detetu uručiti poklon.

U „Ulici otvorenog srca“ biće postavljene dve scene – jedna ispred objekta „Partner graditelja“, gde će se nalaziti okićena jelka, dok će druga scena biti ispred „Raiffeisen“ banke. (Beoinfo)