Naslovna » BG svaštara » Kreativna radionica „Artedu 3“ za srednjoškolce
Artedu 3
Artedu 3

Kreativna radionica „Artedu 3“ za srednjoškolce

Od 9. do 15. januara (13.00-16.00) u galeriji Artget (Trg Republike 5), biće održana kreativna radionica za srednjoškolce „Artedu 3“, o savremenoj vizuelnoj umetnosti.

Autorka i voditeljka programa je Ana Nedeljković, a organizatori su KCB i udruženje „Artedukacija“. Cilj programa je upoznavanje sa aktuelnom savremenom vizuelnom umetnošću i razvoj kreativnosti. Biće istražene interesantne tehnike crtanja, veliki zajednički crteži, crtanje na majicama, fotografija, kratke video forme – koristeći se različitim tehnikama i pristupima. U kreativnoj atmosferi Kulturnog centra Beograda zainteresovani će saznati na koje je sve načine moguće iskazati mišljenja, stavove i emocije jezikom savremene umetnosti.

Radionica ima unapred utvrđeni program po danima, koji se sastoji od kratkih predavanja i praktičnog rada. Na kraju radionice biće organizovana i izložba radova učesnika (19. januar). Program je besplatan, i sav potreban materijal je obezbeđen. Broj polaznika je ograničen.

Prijavljivanje na adresu anedeljkovic1@yahoo.com – potrebni podaci su ime, prezime, škola, razred, br. mob. telefona. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.