Naslovna » BG svaštara » „Masters of Dirt“ u Areni, 6. aprila

„Masters of Dirt“ u Areni, 6. aprila

U Kombank areni, 6. aprila biće održan „Masters of Dirt“, jedinstveni događaj koji spaja odličan show program i najbolje ekstremne sportiste.

Zahvaljujući različitom broju ekstremnih i slobodnih sportskih tačaka u predstavi, „Masters of Dirt“ je najveći „freestyle“ događaj na svetu. Najbolji sportisti u ekstremnom sportu kao što je Mad Mike Jones, nazvali su ga „the world’s best show“.

Ovaj koncept jedinstvenim čini kombinovanje vožnje motora, bicikla, kvadova, motornih sanki, automobila sa specijalnim efektima, devojaka koje gutaju vatru i DJ-jevima. Poslednjih godina, freestyle disciplina postala je sve opasnija.

Za majstore „Masters of dirt“ ne postoje granice. Vratolomije pod nazivima Cliff-hangers, Tsunamis, Tail Whips, Triple Tail whips, Back flips, Under flips, Front flips, Double Front flips… obavezni su delovi njihovog izvođenja. Zvezde predstave koje su prozvali „Gladijatori 21. veka“ najbolji su vozači na svetu i samo takvi čine postavu „Masters of Dirt“.

Ulaznice su u prodaji po cenama od 2.200, 2.800, 4.300, 6.300; porodične, tj. grupne (minimum četiri) mogu da se kupe po cenama od 1.760, 2.240, 3.440, 5.040 dinara, dok karte za mlađe od 12 godina koštaju 1.100, 1.400, 3.225 i 4.725 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograd, Doma omladine i „Ušće“ SC. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.