Naslovna » Izlasci » Film » Porodični vikend u znaku humanosti
Koko i duhovi

Porodični vikend u znaku humanosti

U bioskopu „Cineplexx Delta City“ biće organizovan Porodični vikend, 2. i 3. februara, kada će se prikupljati pomoć za decu iz beogradskog Prihvatilišta.

Posetioci koji donesu stvari neophodne ovoj ustanovi, a čija lista se može videti na sajtu www.cineplexx.rs, biće nagrađeni besplatnim kokicama. Karte će biti deljene besplatno, a dobitnici će sami birati cenu – prilog za decu iz Prihvatilišta. Kutije za dobrotvorne priloge biće postavljene u bioskopu tokom oba dana Porodičnog vikenda.

Bioskop „Cineplexx“ će štićenicima Prihvatilišta obezbediti karte za filmove posle Porodičnog vikenda, kada će im prikupljena sredstva biti uručena.

Biće prikazani popularni porodični naslovi „Koko i duhovi“, „Haos u kući – matroci dolaze“, „Semijeva velika avantura 2 3D“ i „Zvončica i tajna krila 3D“. Pored filmova, u holu bioskopa mališani će od 12.00 do 17.00 moći da se druže sa maskotama i mađioničarima i da učestvuju u radionicama. Mališani do 14 godina, korisnici kartice Porodičnog film kluba bioskopa „Cineplexx“, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će uz tu karticu plaćati dečiju cenu ulaznice. (danubeogradu.rs)