Naslovna » BG servis » Radno vreme prodavnica, pijaca i parkirališta za Božić

Radno vreme prodavnica, pijaca i parkirališta za Božić

Za Badnji dan i Božić, 6. i 7. januara, svi trgovinski maloprodajni objekti, zanatske i druge radnje, kao i radnje na pijacama radiće sa izmenjenim radnim vremenom, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu.

Na Badnji dan, 6. januara, dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i dežurne samousluge radiće od 8.00 do 12.00 (kako dan uoči praznika pada u nedelju, radno vreme je kao nedeljom), a za Božić, 7. januara, prodavnice neprehrambenih proizvoda mogu biti zatvorene, dok će dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i dežurne samousluge biti otvorene od 8.00 do 12.00, a narednog dana u utorak, 8. januara, mogu biti zatvorene od 8.00 do 13.00 ili od 13.00 do 20.00.

Zelene pijace 7. januara neće raditi. Jedino će pijace „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“ i „Dušanovac“ raditi skraćeno od 6.00 do 13.00. Otvoreni tržni centar – „Novi Beograd“ (popularni „Buvljak“), Tržni centar „Depo“ i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac“ i pijaca cveća „Krnjača“ 7. januara neće raditi.

U izmenjenom režimu za Božić radiće i JKP „Parking servis“. Naplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće se obavljati 7. januara, kada će biti zatvoren i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Ulici Starine Novaka 22. Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni, dok će služba za prenos vozila („pauk“) raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda. Služba tehničkog pregleda i autoperionice neće raditi za Božić. (Beoinfo)

loading...