Naslovna » BG svaštara » Samo za žensku publiku: Chippendales
Chippendales

Samo za žensku publiku: Chippendales

Muška plesna atrakcija Chippendales poznata po provokativnom, erotskom izvođenju namenjenom isključivo za žensku publiku, nastupiće u Dvorani Doma sindikata, 7. marta od 20.30.

Specijalna VIP ulaznica po ceni od 5.000 dinara uključuje upoznavanje sa momcima iza scene i čašu šampanjca kao i mesto u prvim redovima. Ove ulaznice su limitiranog broja. Ulaznice su u prodaji po cenama od 2.200, 2.500, 2.900, 3.500 i 5.000 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i „Ušće“ SC.

Chippendales je osnovan 1970. godine kao prva profesionalna muška plesna trupa. Kvalitet njihovih koreografija i izvođenja, pomogao je u prihvatanju „The Male Review Show“ kao zabavne, popularne forme. Danas ova kompanija producira više predstava širom sveta, uključujući i stalne postavke na Brodveju i u Las Vegasu.

Nastupajući pred više od milion žena svake godine u 25 zemalja sveta, Chippendales je stekao naziv „The Ultimative Girls Night Out“. Izazovnim plesovima, ovaj sastav oživljava klasične fantazije pretvarajući ih na sceni u egzotična iskušenja. Trupa broji 48 stalnih muških izvođača koji provode ukupno 59.725 sati u teretani godišnje. Među izvođačima su studenti, profesori, web dizajneri, fotografi, brokeri, vojnici, pevači, kikbokseri, itd… Brend je nedavno proslavio 30 godina postojanja kao „Number 1 Male Revue in the World“.

Chippendales publici u Srbiji poručuje: „Muževi i momci – čuvajte se, naš nastup kreiran je samo u jednom cilju – da maksimalno zabavimo dame!“ (danubeogradu.rs)