Naslovna » Izlasci » Pozorište » Saško Kocev: dva nastupa u Beogradu

Saško Kocev: dva nastupa u Beogradu

Poznati glumac i stand up komičar Saško Kocev nastupiće premijerno u klubu Blow Up (Bulevar despota Stefana 36a), 20. januara od 21.00, i u baru Velike stepenice, 21. januara od 20.00.

Beogradska publika bila je oduševljena nastupom makedonskog umetnika na prošlogodišnjem StandUpFestu, a sada će svi zainteresovani imati priliku da uživaju u Saškovom humoru i u klupskom izdanju – i to dve večeri zaredom.

Rođen u Ljubljani carskim rezom, Saško Kocev danas živi i radi u Skoplju. Ima 30 godina, a oseća se kao da ima 32. U svom CV-u, u rubrici „Obrazovanje“ napisao je „Dramski fakultet, uz napomenu: upis’o ga bez protekcije“. Govori srpski „sa devet padeža“ i engleski podržan specijalnim efektima, onomatopejom i rukama, dok se njegovo znanje latinskog svodi se na nekoliko poslovica.

U radno iskustvo ubraja ono u pozorištu „i to debelo (čak igrao dve predstave za isto veče u isto vreme, a u različitim pozorištima), nekoliko filmova, TV voditeljstvo (još samo nije vodio sahrane i krštenja)“, što ga je ohrabrilo da publici predstavi svoju stand up komediju.

Domaća podrška za zagrevanje biće Srđan Dinčić iz Standup.rs. (danubeogradu.rs)