Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Severina u Areni, 30. marta
Severina (foto: Aleksandar Zec)
Severina (foto: Aleksandar Zec)

Severina u Areni, 30. marta

U Kombank areni, 30. marta nastupiće Severina i to će biti prvi u nizu koncerata posle trogodišnje pauze, na turneji koja obuhvata ceo region.

Krajem prošle godine Severina je objavila album koji ubrzo postaje najprodavanije muzičko izdanje u Srbiji i Hrvatskoj. Na albumu su se našle Severinine pesme koje su u poslednje dve godine bile najveći hitovi na porstoru bivše Jugoslavije među kojima je i „Italiana“. Ovi singlovi imaju više od 60 miliona pregleda na Youtube kanalu.

Koncert će biti spektakularna zahvalnica fanovima i pratiće promociju albuma na kojem je svaka pesma hit od „Brad Pitta“, „Grada bez ljudi“ i „Italiane“ do trenutno aktuelne „Uzbune“.

Koncert „Dobrodošao u klub“ otelovljuje Severinino viđenje putovanja kroz pesmu i melodiju, propraćeno vizuelnim radovima i scenskim pokretima. Od 28 pesama koje će se čuti u Areni neke će biti u potpuno novim aranžmanima.

Ulaznice su u prodaji po sledećim cenama: 1.800 dinara (parter), 2.800 dinara (nivo 200 prve kategorije), 2.500 dinara (nivo 200 druge kategorije), 2.300 dinara (nivo 200 treće kategorije), 1.800 dinara (nivo 400 prve kategorije), 1.400 dinara (nivo 400 druge kategorije). (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.