Naslovna » Izlasci » Film » „Teksaški masakr motornom testerom 3D“ u bioskopima od 3. januara
Teksaški masakr motornom testerom 3D
Teksaški masakr motornom testerom 3D

„Teksaški masakr motornom testerom 3D“ u bioskopima od 3. januara

Horor film „Teksaški masakr motornom testerom 3D“ (Texas Chainsaw 3D) prikazivaće se u beogradskim bioskopima od 3. januara. Reditelj je John Luessenhop, a u glavnim ulogama su Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Scott Eastwood.

Ovo je nastavak priče originalnog klasika iz 1974. godine. Seli Hardesti iskače kroz prozor dnevnog boravka Sojerovih i beži od sigurne smrti. U teksaškom gradiću Njut, već godinama se događa da se ljudima misteriozno gubi svaki trag. Seli je prva koja je uspela da pobegne i ispriča priču o „Kožnom licu“ i poremećenoj porodici Sojer. Šerif pokušava da uhapsi porodicu manijaka, ali razjareni stanovnici gradića spaljuju kuću. Preživela je devojčica Heder kojoj su ostale opekotine u obliku slova „S“ na grudima.

U nastavku, sada već odrasla Heder Miler za Noć veštica planira put u Nju Orleans s najboljom prijateljicom Niki. Pred put, saznaje da je nasledila imanje, a onda i da je usvojena. Prijatelji organiziraju put u Nju Orleans uz usputno stajanje u Njutu, kako bi Heder primila svoje nasledstvo.

U podrumu kuće, na velikom južnjačkom imanju, slučajno oslobađaju „Kožno lice“, pa su i Heder i prijatelji na udaru manijaka sa motornom testerom. Sticajem okolnosti, uslediće borba kojom će biti okončan decenijama star sukob. (danubeogradu.rs)