Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 4. Sajam erotike od 30. maja do 2. juna

4. Sajam erotike od 30. maja do 2. juna

Posle nekoliko godina pauze, na Beogradskom sajmu će biti organizovan 4. Međunarodni sajam erotike „Hot Fair Sweet & Sexy 2013“, od 30. maja do 2. juna.

Program sajma će biti zanimljiviji, sadržajniji, bogatiji i raznovrsniji nego ranijih godina. U zvaničnom programu, na glavnoj bini u hali 3 Beogradskog sajma, nastupiće najpoznatije domaće i međunarodne zvezde erotskih, zabavnih i šou programa, čije gostovanje Sajam organizuje u saradnji sa francuskim, austrijskim i španskim agencijama.

Sajam će imati i bogat prateći program, koji uključuje razgovore, promocije knjiga, specijalizovanih časopisa i projekcije najpoznatijih umetničkih erotskih filmova. Biće organizovani brojni programi edukativnog karaktera i umetničke akcije na temu zdravlja, lepote, ljubavi i seksa. U okviru sajma Hot Fair Sweet & Sexy 2013, koji je već je uvršten u zvanični kalendar manifestacija na Beogradskom sajmu i međunarodnih sajmova erotike u svetu, biće organizovane i nagradne igre sa velikim fondom nagrada za posetioce.

Predstaviće se erotski internet servisi, uvoznici i proizvođači kondoma, erotski magazini, kozmetičari, distributeri filmova, stručnjaci za pirsing i tetovažu, estetski hirurzi, kao i seksi šopovi i noćni klubovi, a zainteresovani će moći da vide kožnu galanteriju, muški i ženski donji veš, erotske igračke…

Radno vreme Sajma biće od 14.00 do 22.00. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.