Naslovna » Porodica » Deca » Akcija „Bake za decu“ na Adi Ciganliji

Akcija „Bake za decu“ na Adi Ciganliji

JP „Ada Ciganlija“ organizovala je danas akciju „Bake za decu“, druženje mališana iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske i korisnika dnevnih klubova Gerontološkog centra Beograd, na ovom popularnom beogradskom izletištu.

Tom prilikom 20 baka iz klubova i dnevnih centara Gerontološkog centra uručile su deci kape, šalove i rukavice, koje su same štrikale. Pored toga što je JP „Ada Ciganlija“ inicirala ovu akciju, zaposleni su se potrudili i deci poklonili slatke paketiće, kao i knjige izdavačke kuće „Vulkan“, koja je takođe podržala ovu akciju.

– Organizacijom današnjeg druženja želeli smo da na neki način ulepšamo dan deci iz Zvečanske, ali i bakama, koje su sa zadovoljstvom prihvatile našu ideju poklanjanja, i iskoristio bih ovu priliku da im se na tome zahvalim. Bake ne samo da su bile vredne, nego su nam dale i neke nove ideje koje ćemo u budućnosti sigurno realizovati – rekao je direktor JP „Ada Ciganlija“ Aleksandar Stamenković.

Po završetku akcije sva deca nastavila su da uživaju klizajući se na najvećem gradskom klizalištu, pod budnim okom instruktora. Druženju su prisustvovali i predstavnici Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.