Izdvajamo
Naslovna » Porodica » Deca » Akcija „Bake za decu“ na Adi Ciganliji
Bake za decu - Ada Ciganlija

Akcija „Bake za decu“ na Adi Ciganliji

JP „Ada Ciganlija“ organizovala je danas akciju „Bake za decu“, druženje mališana iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske i korisnika dnevnih klubova Gerontološkog centra Beograd, na ovom popularnom beogradskom izletištu.

Tom prilikom 20 baka iz klubova i dnevnih centara Gerontološkog centra uručile su deci kape, šalove i rukavice, koje su same štrikale. Pored toga što je JP „Ada Ciganlija“ inicirala ovu akciju, zaposleni su se potrudili i deci poklonili slatke paketiće, kao i knjige izdavačke kuće „Vulkan“, koja je takođe podržala ovu akciju.

– Organizacijom današnjeg druženja želeli smo da na neki način ulepšamo dan deci iz Zvečanske, ali i bakama, koje su sa zadovoljstvom prihvatile našu ideju poklanjanja, i iskoristio bih ovu priliku da im se na tome zahvalim. Bake ne samo da su bile vredne, nego su nam dale i neke nove ideje koje ćemo u budućnosti sigurno realizovati – rekao je direktor JP „Ada Ciganlija“ Aleksandar Stamenković.

Po završetku akcije sva deca nastavila su da uživaju klizajući se na najvećem gradskom klizalištu, pod budnim okom instruktora. Druženju su prisustvovali i predstavnici Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.