Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Beyoncé u Areni, 15. aprila

Beyoncé u Areni, 15. aprila

Najpoznatija pop diva današnjice Bijons (Beyoncé Knowles) počinje svoju evropsku i svetsku turneju „The Mrs. Carter Show World Tour“ u Beogradu, 15. aprila, u Kombank areni. Cene ulaznica: 2.700, 3.900, 4.500, 5.500 i 5.900 dinara.

Ovo je prva turneja Bijons posle tri godine i obuhvatiće dvadeset evropskih gradova, pored Beograda i Berlin, Pariz i četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu. Posle nastupa na čuvenom „SuperBowl XLVII Halftime Show“, fanovi su mogli da naslute novu produkciju „ravnu remek delu“.

Bijonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih više od 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku. Kritičari konstantno hvale njene energetične nastupe koji je ličnim stilom izdvajaju kao pevačicu budućnosti.

Severno-američka turneja počinje 28. juna u Los Anđelesu i obuhvatiće više od dvadeset gradova. Bijons će takođe kao glavna zvezda, nastupiti na najvećem svetskom muzičkom festivalu, Rock in Rio koji će se održati 13. septembra u Brazilu. „The Mrs. Carter Show World Tour“ biće najambicioznija i najveća turneja Bijons do sada. Planirano je da traje godinu dana a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.

Fanovi mogu da posete „Beyhive Blog“ na sajtu www.beyonce.com i osvoje ekskluzivni sadržaj, nabave karte u pretprodaji, VIP pakete i dr. Za članove fan kluba biće u prodaji od srede, 6. februara (od 16.00) preko sajta beyonce.com. Ulaznice u pretprodaji od petka, 8. februara, moći će da se nabave na sledećim prodajnim mestima: Kombank arena, Bilet centar Beograda, Dom omladine i „Ušće“ SC, kao i preko sajta eventim.rs. Na svim prodajnim mestima, ulaznice će biti moguće nabaviti od 11. februara.

Poslednja turneja Bijons bila je neverovatno uspešna i našla se na prvom mestu Bilbordove liste najposećenijih turneja. „I Am… World Tour“ videlo je više od 1,1 miliona fanova i obuhvatila je više od 100 nastupa u 32 zemlje širom sveta.

Organizatori koncerta u Beogradu su Adria Entertainment i Arena Beograd. Globalni pokrovitelj koncerta je PepsiCo. (danubeogradu.rs)