Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Frenkie @ Gun Club

Frenkie @ Gun Club

U subotu, 23. februara od 22.00, u Gun Club-u će nastupiti Frenkie, predstavnik BiH hip-hop scene. Cena ulaznice je 500 dinara.

Frenkie će beogradskoj publici pokazati zašto je poznat kao Bruce Lee, Chuck Norris i Lionel Messi repa u regionu, zašto je njegov „flow“ najbolji na Balkanu i zašto se njegova sirova energija poredi sa kultnim Rage Against the Machine.

Manje poznat kao Adnan Hamidović, Frenkie je zahvaljujući zvaničnim („Odličan CD“,“Povratak Cigana“, „Protuotrov“ i „Troyanac“), nezvaničnim albumima („Dosta“, „Pokreni se“, „Featuring mixtape“), kao i velikom broju „nesvrstanih“ singlova, pokazao da u zadnjih deset godina važi za jednog od najplodnijih izvođača sa naših prostora. Za svoj rad je dobio mnoga priznanja, između ostalih Zlatnu Kooglu za najboljeg novog izvođača 2005. godine i nagradu Davorin za pesmu „Hajmo ih rušit“, a njegov hit singl „Soundtrack“ uvršten je čak i u film „The Incredible Hulk“.

Aktuelno izdanje „Troyanac“ Frenkie je objavio u novembru prošle godine. Beograđani će među prvima biti u prilici da prisustvuju koncertnoj promociji albuma na kojem je Frenkie sarađivao sa Marčelom, Edom Maajkom i drugim značajnim predstavnicima hip-hopa sa naših prostora. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.