Naslovna » BG svaštara » Promocije » Jeftinije karte Jata za 23 destinacije

Jeftinije karte Jata za 23 destinacije

Nova promotivna akcija Jat Airwaysa važiće od 19. februara do 5. marta, a povratne karte mogu da se kupe već od 99 evra za putovanja u evropske gradove.

Nova promotivna akcija kompanije Jat Airways traje od 19. februara do 5. marta. Tokom ovog perioda putnici za samo 99 evra mogu kupiti povratnu kartu za putovanje do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja. Putovanje se može realizovati od 21. februara do 15. juna, osim u periodu Uskršnjih praznika.

Povratne karte po ceni već od 119 evra važe za putovanja do Soluna i Štutgarta, a po ceni već od 139 evra Jatom se može leteti iz Beograda za Atinu, Rim, Istanbul i Dizeldorf.

Za 149 evra može se kupiti povratna karta za Brisel, Milano, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg. Po ceni već od 169 evra može se putovati do Amsterdama, Berlina, Frankfurta i Ciriha, za 189 evra do Londona, a za 199 evra do Pariza i nazad. Povratno putovanje na liniji Beograd-Moskva-Beograd može se ostvariti po ceni već od 239 evra.

Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja, karte za svoje povratno putovanje Jatom preko Beograda ka destinacijama u Evropi, mogu kupiti po ceni već od 209 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Uskoro ćemo omogućiti rezervisanje avio karata preko našeg sajta. (danubeogradu.rs)