Naslovna » Izlasci » Sport » Karl Luis promoter Beogradskog maratona 2013?!

Karl Luis promoter Beogradskog maratona 2013?!

Organizatori Beogradskog maratona 2013 pregovaraju sa Karlom Luisom – jednim od najvećih sportista sveta svih vremena – koji je „spreman da bude promoter“ naše najveće sportske manifestacije, 21. aprila.

Kao što je celoj našoj sportskoj javnosti poznato – Karl Luis je već bio promoter Beogradskog maratona 2006. godine. Tadašnji gradonačelnik Nenad Bogdanović tom prilikom, izjavio je: „Ono što je najvažnije je da imamo promotera koji je dao poseban značaj Beogradskom maratonu. Beogradski maraton je postao jedan od najznačajnijih brendova Beograda, upornošću i dobrom sveukupnom organizacijom u kojoj su neposredni organizatori na izuzetno stručan način obavili svoj deo posla, a grad obezbedio logistiku da sve to može da besprekorno funkcioniše“.

Maratonsku poruku iz Beograda, sa slikom Karla Luisa u cilju sa gradonačelnikom Beograda – prihvatile su i u milione domova širom sveta prosledile TV mreže CNN, BBC, Euronews, Eurosport i mnoge druge.

Beogradski maraton – simbol Srbije i Beograda i Karl Luis – sinonim za najveća ostvarenja i domete u sportu – i ove godine će u najboljem svetlu predstaviti svetu najvažniji međunarodni tradicionalni sportski događaj u našoj zemlji i privući veliku pažnju domaće i svetske sportske javnosti i medija, piše u saopštenju „Beogradskog maratona“. (danubeogradu.rs)

Pročitajte i…
Prijavljivanje za Beogradski maraton

loading...