Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncerti u Gun klubu

Koncerti u Gun klubu

Još jedan jam session nas očekuje u nedelju, 10. februara od 21.00, u Gun klubu (Miloša Pocerca 10), kada će na bini ovog kluba znanje i muzičke veštine ukrstiti prijatelji kluba i muzičari iz raznih domaćih bendova. Ulaz je besplatan.

Neformalna i prijatna atmosfera je ono što krasi događaje ovog tipa, kada se muzika stvara na licu mesta. Kombinacija različitih muzičkih stilova, žanrova, biće primarna i ove nedelje u Gun-u, a očekuje se da ovoga puta zasviraju i doajeni kao i mlađe generacije muzičara. Ovo je dobra prilika da vidite i čujete kako zvuče i na sceni izgledaju neke od najluđih ad hoc kombinacija. Vašim prisustvom podržaćete domaću muzičku scenu.

Beogradski sastav Stray Dogg, družiće se sa publikom, 14. februara (21.30), a to će vas koštati 400 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta 500.

Posle koncerta u Domu omladine na kome su binu delili sa Markom Ajcelom, bend je odlučio da fanove pozove i organizuje još jedan nastup i to baš na Dan zaljubljenih. Čak i ako ne spadate u kategoriju „ludih od ljubavi“, pozvani ste da ovo veče provedete sa njima jer će izvesti hitove sa albuma „Fire’s Never Wrong“, nekoliko kalsika sa prvenca „Almost“, kao i uvek nadahnue obrade…

Prenosimo impresije kritičara Jelen Top 10 sajta posle spomenutog nastupa grupe u Domu omladine: „Kompletan Stray Dogg kao da je izjahao direktno iz pustinje u moćnoj ‘Fire’s Never Wrong’, i generalno je teško poverovati da jedan srpski bend može da zvuči ovako autentično u miljeu onog što se naziva ‘amerikanom’ i da pri tom ne deluje kao još jedna cigla u žanrovskom zidu“…

Broj mesta je ograničen, a karte mogu da se kupe u prodavnici ploča Pinball Wizard (TC Eurocentar, Makedonska 30) i kafeu Šikarica (Skadarska 22). (danubeogradu.rs)