Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Ivica i Marica: Lovci na veštice“, 6. februara
Ivica i Marica: Lovci na veštice

Premijera filma „Ivica i Marica: Lovci na veštice“, 6. februara

Premijera filma „Ivica i Marica: Lovci na veštice“ (Hansel And Gretel: Witch Hunters) biće održana u sredu, 6. februara od 20.15, u bioskopu Kolosej Multiplex u „Ušće“ SC. Već od 7. februara film će se prikazivati u beogradskim bioskopima.

Legendarna bajka transformiše se u veselu, akcionu, horor avanturu. Priča se nastavlja 15 godina pošto su brat i sestra, Ivica i Marica, uspeli da pobegnu od veštice koja jede decu, što im je zauvek promenilo život. Odrasli su u žestoke, vične lovce na veštice, željne osvete. Ali, kako se približava zloglasna noć Plavog Meseca, a drveni gradić se suočava s noćnom morom jer mora da spasi nevinu decu, Ivica i Marica će se susresti sa zlom mnogo većim od bilo koje veštice koju su ikad lovili – zlom koje možda čuva tajnu o njihovoj strašnoj prošlosti.

Glavne uloge u ovom filmu tumače Džeremi Rener i Džema Arterton.

Širom sveta, deca se ježe od straha na pomen dobro poznate bajke „Ivica i Marica“, o bratu i sestri izgubljenim u šumi, koje zatim veštica, koja kuva i jede decu, hvata u zamku. Na kraju priče, njih dvoje uspevaju da osujete kanibalističke planove ove veštice… ali, šta im se dešava posle? To je ono što se režiser i scenarista Tomi Virkola, usudio da zamisli i obradi u svom novom filmu.

„Želeo sam da održim duh originalne bajke, ali i da ga začinim svim onim što najviše volim u filmovima – komedijom, hororom i akcijom“, kaže režiser. „A jeziva aura je postojala i u originalnoj priči, ali sam je doveo u prvi plan i upotpunio je humorom. Priča i dalje govori o snažnoj vezi između brata i sestre – o tome kako se njih dvoje drže zajedno, šta god da se desi, dok se suočavaju sa zlom“. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.