Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Ovako je sa 40“, 13. februara
Ovako je sa 40

Premijera filma „Ovako je sa 40“, 13. februara

Komedija „Ovako je sa 40“ (This Is 40) premijerno će biti prikazana 13. februara u bioskopu Cineplexx u šoping molu Delta City. Film producenta, scenariste i reditelja Džada Apatova biće na redovnim repertoarima beogradskih bioskopa od 14. februara.

Pet godina posle dogodovština Pita i Debi u filmu „Zaglavilo se“, Pol Rad i Lesli Man repriziraju uloge muža i žene koji se bliže jednoj prekretnici u filmu „Ovako je sa 40“, nefiltriranom, komičnom prikazu života jedne američke porodice. Posle više godina braka, Pit živi u kući okružen ženama: ženom Debi i njihovim dvema ćerkama, osmogodišnjom Šarlot (Ajris Apatov) i trinaestogodišnjom Sejdi (Mod Apatov). Dok se bude borio da održi svoju izdavačku kuću u životu, on i Debi će morati da otkriju kako da oproste, zaborave i uživaju u ostatku života… pre nego što poubijaju jedno drugo.

U četvrtom autorskom poduhvatu, novom komedijom Apatov objašnjava šta je sve potrebno da bi jedna porodica skladno živela. Iz toga će proizaći duboko iskren prikaz izazova i lepih stvari koje donose brak i porodica u moderno doba. Kroz rediteljev objektiv koji se nikad ne zatvara, ispratićemo tri nedelje života jednog para i njihovo snalaženje kroz seks i ljubav, poslovne uspehe i finansijske poteškoće, starenje roditelja i sazrevanje dece.

Zvezdana ekipa glumaca koji igraju porodicu i prijatelje, kolege i komšije, predstavljaju imena koja smo već zapazili u Apatovim prethodnim projektima, kao i neke nove zvezde komedije. Oni uključuju Džona Litgova, Megan Foks, Krisa O’Dauda, Džejsona Sigela, Melisu Makarti, Grejema Parkera, Linu Danam, Eni Mamolo i mnoge druge. (danubeogradu.rs)