Naslovna » Izlasci » Film » Premijera komedije „Sedam psihopata“, 7. februara

Premijera komedije „Sedam psihopata“, 7. februara

U bioskopu Kolosej Multiplex (Ušće SC) premijerno će biti prikazana komedija „Sedam psihopata“ (Seven Psychopaths), 7. februara od 20.10. Glavne uloge tumače Kolin Farel, Sem Rokvel, Kristofer Voken, Vudi Harelson, Tom Vejts, Olga Kirilenko i Abi Korniš, a scenarista i reditelj je Martin Mekdona.

„Sedam psihopata“ je film o Martiju, piscu koji sanja o tome da završi scenario „Sedam psihopata“. Bili je njegov najbolji prijatelj, nezaposleni glumac koji se povremeno bavi krađom pasa. On želi da pomogne Martiju kome je potrebno malo fokusa i inspiracije. Hans je Bilijev partner u otmicama kućnih ljubimaca, religiozan čovek sa nasilnom prošlošću. Čarli je kriminalac čijeg su voljenog ši-cu psa upravo ukrali Bili i Hans. Čarli je nepredvidljiv, vrlo nasilan i ne razmišlja mnogo kada povlači okidač. Marti će u jednom momentu dobiti sve – i fokus i inspiraciju koji su mu očajnički potrebni, samo mora da preživi da bi završio priču.

Sa sedam različitih karaktera, izazov je bio definisati šta znači biti psihopata, a reditelj kaže: „Neki likovi imaju elemente psihopate, a u isto vreme ih nemaju. Pretpostavljam da je sve to u oku posmatrača. To je zabavna slagalica za igru, otkrivati ko je, a ko nije psihopata u ovom filmu“…

Film će se od 8. februara prikazivati u beogradskim bioskopima. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.