Naslovna » BG svaštara » Proslava Dana zaljubljenih u „Ušće“ SC

Proslava Dana zaljubljenih u „Ušće“ SC

Manifestacija „Prava ljubav – u pravo vreme, na pravom mestu“, povodom Dana zaljubljenih, biće organizovana u „Ušće“ SC od 8. do 14. februara (15.00-21.00).

Svi zaljubljeni parovi moći će da učestvuju u originalnim i zabavnim igrama „Prava ljubav – najbolji poljubac“, „P.S. Volim te“ i „Kviz savršeni spoj“ i osvoje brojne specijalne popuste za kupovinu, kao i poklone na „Točku sreće”.

Posetioci će imati priliku da svoj poljubac ovekoveče slikajući se ispred zida u obliku srca, a ukoliko to žele, fotografije će biti objavljene na Facebook-stranici šoping centra u okviru konkursa za najbolji poljubac. Najbolji poljupci, odnosno deset fotografija koje budu najviše „lajkovane“, osvojiće vredne poklone.

U okviru manifestacije „Prava ljubav“ zaljubljeni parovi moći će da izraze ljubav svojoj „drugoj“ polovini i kroz pisanu reč, pisanjem ljubavnog pisma iza paravana i ne gledajući u pismo onog drugog.

Koliko zaista dobro poznaju svog partnera, svi zainteresovani posetioci biće u prilici da provere u zanimljivom kvizu „Savršeni spoj“. U zavisnosti od broja istih odgovora na pitanja o navikama i željama njihove voljene osobe, učesnici će dobiti sertifikat sa naznakom da li su srodne duše ili spadaju u grupu „suprotnosti se privlače“. Svi učesnici u aktivnostima na kraju će zavrteti „Točak sreće“ i osvojiti nagradu sa polja na kojem se točak zaustavio. (danubeogradu.rs)