Naslovna » Izlasci » Pozorište » Stand up za desetku u Domu omladine

Stand up za desetku u Domu omladine

U subotu, 16. februara od 20.00, u velikoj sali Doma omladine Beograda (Makedonska 22) biće održan „Stand up za desetku“.

Organizacija Standup.rs priređuje sada već tradicionalno veče stand up komedije u Domu omladine Beograda – ali ovog puta sa specijalnim popustom za studente.

Budući akademski građani, a među njima je mnogo ljubitelja stand up komedije, imaće priliku da uživaju u humoru popularnih komičara iz Srbije i Hrvatske – po ceni karte od 150 dinara. Svaki student uz indeks ima pravo na četiri ulaznice po ovoj ceni, dok je regularna cena 500 dinara.

Rad sa mladima i za mlade jedan je od prioriteta organizacije Standup.rs uz nastojanje da program stand up komedije bude dostupan svima: „Ideja je da oni koji nas vole i prate, a često nemaju da odvoje za regularne cene ulaznica, dođu da pogledaju naš program i provedu se za sve pare – u ovom slučaju za 150 dinara“, napominje Milica Mihailović, direktorka standup.rs.

Publiku će zabavljati četvoro popularnih komičara – Srđan Dinčić, Nenad Danilović aka Nesha Bridges, Nikola Silić i Jelena Radanović. Iz regiona stiže Marina Orsag (Hrvatska), koja će biti u ulozi voditelja programa. (danubeogradu.rs)

loading...