Naslovna » Izlasci » Film » Triler „Kraj“ od 21. februara u bioskopima
Kraj (Fin)

Triler „Kraj“ od 21. februara u bioskopima

Prvi dugometražni film španskog reditelja Horhea Toregrose, triler „Kraj“ (Fin) prikazivaće se u bioskopima od 21. februara.

Apokaliptični film „Kraj“, dinamična i napeta priča o ljudima koja se suočavaju sa zastrašujućom prirodom Pirineja ali i sopstevnim demonima, premijerno je bio prikazan na prošlogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Adaptaciju istoimenog romana Davida Monteaguda uradio je reditelj koji je osvojio više od 100 međunarodnih nagrada za svoje kratkometražne filmove.

Grupa starih prijatelja se sastaje da bi proveli vikend zajedno u planinskoj kolibi. Iako su prošle godine, među njima se stvari naočigled nisu promenile. Međutim, iza smeha i priča vreba događaj iz prošlosti koji ih i dalje progoni. Jedna čudna, iznenadna nezgoda remeti njihove planove i ostavlja ih na planini odsečene od ostatka sveta, bez mogućnosti komunikacije.

Na putu ka pronalasku pomoći, grupa počinje da se raspada, dok se istovremeno novi prirodni poredak stvara pred njihovim zapanjenim očima.

Uloge tumače Miqel Fernandez, Antonio Garido, Danijel Grao i drugi. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.