Naslovna » BG svaštara » Učitelj poslovnih veština Marko Bušmen u Zemunu

Učitelj poslovnih veština Marko Bušmen u Zemunu

U utorak, 26. februara od 9.00 do 16.00, u zemunskoj vili „Akacija“ gostovaće Marko Bušmen (Marco Buschman), jedan od najpoznatijih svetskih učitelja poslovnih veština.

Marko Bušmen, iz čuvenog američkog instituta Coaches Training Institute (CTI), govoriće o metodama koje su se u najvećim svetskim kompanijama pokazale kao moćno i veoma uspešno sredstvo u razvoju biznis timova.

Širom sveta veoma popularna profesija poznata kao koučing, koja bi se kod nas mogla definisati kao učenje poslovnih veština, dobija sve više pristalica i u Srbiji. Kod nas, učenje poslovnih veština, osim retkih individualaca, primenjuju uspešne kompanije koje su svesne šta znači kada imaju tim koji zna šta treba da radi da bi doneo profit.

Bušmen je jedan od najpoznatijih svetskih učitelja poslovnih veština. Držao je predavanja širom sveta, a u našoj zemlji prvi put će govoriti kako se formiraju uspešni timovi, kako posluju i stvaraju izvanredne rezultate, ali i koji faktori narušavaju uspeh u poslu.

Na predavanju će biti reči i o ulozi ove discipline koja postoji da bi motivisala ljude, razvila njihove potencijale i ukazala im na sposobnosti koje poseduju a nisu ih svesni.

Kao predstavnik CTI, Bušmen je prvi ali ne i jedini predavač koji će u toku ove godine doći u našu prestonicu u okviru programa „Koučing bez granica“. Krajem prošle godine u Beogradu je bio profesor Džonatan Pasmor, a posle Bušmena, doći će i Čeri Klaus iz Engleske, Leda Turai Petrauskijen iz Litvanije i Leni Vajldflauer iz Amerike. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.