Naslovna » Izlasci » Film » „Vrela srca“ od 7. februara u bioskopima
Vrela srca

„Vrela srca“ od 7. februara u bioskopima

Horor komedija „Vrela srca“ (Warm Bodies) prikazivaće se u beogradskim bioskopima od 7. februara.

„Vrela srca“ su zanimljiv način interpretacije jedne klasične ljubavne priče, koja pokazuje kolika je zapravo moć jedne veze. Scenario je napisan po kratkoj priči objavljenoj na internetu. Kada se publika zainteresovala za nju, mladi pisac Ajzak Merion, odlučio se da napiše roman o zombiju koji stupa u vezu sa devojkom jedne od svojih žrtava. Njihov odnos pokreće niz dešavanja koja bi mogla da promene svet neživih.

Posle zombi epidemije, R, veoma neobičan zombi nailazi na Džuli, devojku koja je preživela i spašava je od narednog napada. Džuli u R prepoznaje nešto posebno i njih dvoje zajedno u svojoj različitosti pokušavaju da prežive.

Iako u početku, pomalo skeptičan, reditelj filma Džonatan Levin je odustao od svake sumnje uvidevši veliku kreativnost priče i za nju kaže: „To je jedna avantura, romansa. Sa jedne strane puna je komičnih elemenata, a opet ima mnogo horora u sebi“ i dodaje da je ljubavna romansa između R i Džuli srce priče, koja je u stvari mešavina „Romea i Julije“ i… „Frankenštajna“.

Glavne uloge tumače Nikolas Holt, Tereza Palmer, Džon Malkovič. (danubeogradu.rs)

loading...