Naslovna » BG svaštara » AIESEC: Ovog leta volontiraj u inostranstvu

AIESEC: Ovog leta volontiraj u inostranstvu

Studentska organizacija AIESEC Srbija organizovaće akciju „Ovog leta volontiraj u inostranstvu“, a 9. aprila u zgradi Ekonomskog fakulteta će biti prezentovaana ova međunarodna razmena studenata. Prenosimo saopštenje…

„Iskoristi ovo leto na najbolji mogući način – otputuj i volontiranjem u nekoj od 115 zemalja uradi nešto drugačije, otkrij novu kulturu i stekni nezaboravno iskustvo.

Međunarodna razmena ti omogućuje da provedeš šest nedelja sa studentima iz celog sveta, da upoznaš bolje sebe kroz rad sa drugima i da stekneš priče koje ćeš prepričavati ceo život. Volontirajući na nekom od društveno odgovornih projekata AIESEC-a ili u nevladinim organizacijama utičeš pozitivno na društvo na globalnom nivou.

Svake godine više od 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a. Turska, Grčka, Italija, Češka, Poljska, Indija, Japan, Kina, Egipat i Nemačka samo su neke od zemalja u kojima se trenutno nalaze programi razmena, a na tebi je samo da odabereš gde želiš da odeš i u kojoj oblasti želiš da volontiraš.

Angažuj se na projektu koji se bavi tolerancijom, ekologijom i životnom sredinom ili organizuj sportske aktivnosti ili časove konverzacijskog engleskog jezika. Izaberi temu koja tebe interesuje, a tamo će te čekati studenti iz različitih krajeva sveta koji dele tvoja interesovanja. Ako si maturant ili student bilo koje godine fakulteta, ovog leta možeš otići na neku od mnogobrojnih razmena koje postoje u inostranstvu.

Prijavi se za program razmene preko aiesec.org.rs.“

AIESEC je najveća svetska organizacija vođena od strane studenata, koja postoji u 115 zemalja sveta i broji više od 86.000 članova. U saradnji sa brojnim univerzitetima i kompanijama AIESEC već dugi niz godina omogućava mladim ljudima praktično usavršavanje i razvijanje liderskih sposobnosti, i bavi se aktuelnim problemima u društvu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.