Naslovna » Izlasci » Film » „Buntovnice“ u bioskopima od 21. marta
Buntovnice
Buntovnice

„Buntovnice“ u bioskopima od 21. marta

Tinejdžerski film „Buntovnice“ (Spring Breakers) premijerno će biti prikazan u bioskopu „Roda Cineplex“ 21. marta, a već dan kasnije biće na repertoarima beogradskih bioskopa.

Reditelj i scenarista je Harmoni Korin, a uloge tumače Džejms Franko, Selena Gomez, Venesa Hadžins, Ešli Benson…

„Buntovnice“ je film o četiri seksi devojke sa koledža – Fejt, Kendi, Brit i Koti – koje su rešile da novac za odlazak na raspust obezbede pljačkom restorana. To je bio samo početak njihovih problema.

Na Floridi umesto dobrog provoda zabava se pretvara u pakao i one završavaju u zatvoru. Mamurne i obučene samo u bikini, devojke iz sudnice izvodi ozloglašeni lokalni kriminalac, koji ih stavlja pod svoju „zaštitu“ i za njih počinje raspust kakav nisu ni slutile. Grube spoljašnosti, ali „nežne duše“, njihov „spasitelj“ dobija naklonost devojaka, ali i zauvek menja njihove živote.

Ovim filmom dve bivše velike Diznijeve zvezde Selena Gomez i Venesa Hadžins, uz pomoć proslavljenog i za Oskara nominovanog Džejmsa Franka pokazuju novu dimenziju glumačkog talenta, koji je iz njih „izvukao“ kultni reditelj kontroverznih filmova Harmoni Korin. (danubeogradu.rs)