Naslovna » BG svaštara » Career Days 2013: Korak dalje

Career Days 2013: Korak dalje

Od 2. do 5. aprila u hotelu Holiday Inn biće održan Career Launch u okviru projekta Career Days.

Career Days je centralni projekat u oblasti razvoja karijere u našoj zemlji, koji je usmeren na rešavanje problema nezaposlenosti, kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Ovaj projekat već devetnaest godina realizuje studentska organizacija AIESEC, a ove godine pored Beograda, Niša i Novog Sada, prvi put će se održati i u Kragujevcu.

U okviru projekta, studenti završnih godina studija i svi zaintresovani mladi ljudi moći će da ostave svoj CV u bazi na sajtu Career Days-a. Oni kandidati iz baze koji ispunjavaju potrebne kriterijume kompanija, biće pozvani na grupne radionice, individualne intervjue i druge procese selekcije koji će se održati u okviru događaja Career Launch.

Tokom manifestacije najkvalitetniji mladi ljudi, koji se budu najbolje pokazali u okviru grupnih radionica i intervjua, dobiće praksu ili posao. Tu se priča ne završava, jer će CV-evi kandidata ostati u bazi i posle Career Launch-a, i biće dostupni kompanijama narednih godinu dana.

Prijavite se i ostavite svoj CV na sajtu www.careerdays.rs, i time sebi stvorite mogućnost za posao ili praksu. Za sve dodatne informacije: careerdays@aiesec.org.rs.

Career Perspective
U okviru projekta Career Days, za studente druge, treće i četvrte godine biće organizovane edukacije – Career Perspective – od 1. do 5. aprila u Opštini Vračar. Studenti će moći da se prijave za neke od edukacija, i dobiju priliku da čuju niz praktičnih saveta koji će im omogućiti lakši put do posla i uspešne karijere.

Studenti će imati priliku da saznaju kako napisati dobar CV, kako se ponašati na razgovoru za posao, kako planirati karijeru i još mnogo korisnih stvari koje će doprineti njihovom ličnom i profesionalnom razvoju. (danubeogradu.rs)