Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Dani knjige u BDP-u 2013

Dani knjige u BDP-u 2013

Od 25. do 27. marta (18.00-22.00) biće održana manifestacija Dani knjige u BDP-u 2013, u okviru proslave Svetskog dana pozorišta.

Ideja je da se na jednom mestu okupi pozorišna publika i ljubitelji knjige. Učestvovaće izdavačke kuće Arhipelag, Clio, Geopoetika i Vulkan izdavaštvo.

Cilj manifestacije Dani knjige u BDP-u je popularizacija kulture i umetnosti, kao i promocija knjige i pozorišta. Beogradsko dramsko pozorište već godinama priprema specijalne akcije i popuste za posetioce Beogradskog sajma knjiga, pa će u skladu s tim izdavačke kuće predstaviti svoja izdanja, prodavati knjige sa popustima i predstaviti svoje goste.

U okviru ovogodišnje proslave Svetskog dana pozorišta BDP će već tradionalno otvoriti vrata publici i pokazati delić onoga što se krije iza kulisa, šta se dešava u pozorišnim radionicama, gde se pravi scenografija, gde se čuvaju kostimi. Biće organizovana i diskusija na temu „Kako nastaje pozorišna čarolija?“, 27. marta od 17.00, u kojoj će učestvovati glumci, reditelji, kostimografi, scenografi, tehničko osoblje, operativci.

Prijave možete poslati na email adresu: otvorenavrata@bdp.rs. Broj mesta je ograničen. (danubeogradu.rs)

loading...