Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Depeche Mode kao inspiracija: „Black Celebration“

Depeche Mode kao inspiracija: „Black Celebration“

Revija „Black Celebration“, inspirisana bendom Depeche Mode i crnom bojom kao večitim simbolom stila, u okviru koje učestvuje 20 najprestižnijih srpskih samostalnih dizajnera, otvoriće 33. Perwoll Fashion Week. Revija će se održati u Belexpo centru u petak, 29. marta od 19.30.

Dolazak jednog od najvećih bendova današnjice Depeche Mode po prvi put 19. maja u Beograd kao i predstavljanje Velike Britanije kao gosta – domaćina na Beogradskoj nedelji mode, bili su inspiracija za ovu atraktivnu reviju. S obzirom da je crna boja večna inspiracija koja slavi stil, naziv revije „Black Celebration“ u sebi prožima večno elegantni izraz i muzički evergrin benda Depeche Mode.

Na „Black Celebration“ reviji svoje modele će predstaviti prestižna imena srpske mode: Ana Ljubinković, Ana Vasiljević, Ana Grebec, Bata Spasojević, Valentina Obradović, George Styler, Dejana Momčilović, Iva Stefanović, Ines Janković, Ivana Pilja, Ivana Ristić, Iva Soković, Igor
Todorović, Jelena I Svetlana Proković Jelena Stefanović, Lada Dragović, Ljuba Sikimić, Marta Miljanić, Maria Jelesijević, Marija Sinđelić, Nataša Šarić i Sestre Stevančević.

Bend čiji su koncerti poznati kao posebno iskustvo, i koji je obeležio prethodne tri decenije muzičke istorije, vraća se na scenu posle četiri godine pauze u okviru svoje nove svetske turneje „The Delta Machine Tour“. Njihov koncert u Beogradu sedmi je na listi a Depeche Mode su najavili da će sa publikom na Ušću otpevati svoje najveće hitove.

Sa više od 100 miliona prodatih ploča i neverovatnim uticajem kojim su obeležili muzičku scenu, koncert Depeche Mode biće nesumnjivo jedan od najvećih muzičkih događaja ove godine.

Ulaznice za „Tuborg predstavlja Depeche Mode“ koncert u Srbiji mogu se kupiti online putem sajta www.gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. Cena ulaznice za parter iznosi 3.990 dinara, fan pit ulaznice su 5.990 dinara, a VIP ulaznice iznose 9.900 dinara. (danubeogradu.rs)