Naslovna » BG špijun » DJ Adam Beyer 6. aprila u novosadskoj Fabrici

DJ Adam Beyer 6. aprila u novosadskoj Fabrici

Legendarni techno DJ Adam Beyer gostovaće u novosadskoj „Fabrici“, 6. aprila od 22.00. Na velikoj žurki učestvovaće i Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić, Klaus, Dee Face, kao i finalisti Burn Residency DJ takmičenja.

Adam Beyer je sinonim za sve uzbudljivo što se dogodilo u techno muzici. Od profilisanja na švedskoj techno sceni, vrlo brzo je osvojio kultne klubove, festivale i publiku širom planete. Na početku karijere osnovao je „Drumcode“, danas jedan od najuticajnijih svetskih lejblova. Jedinstvena harmonija, suptilniji ritmovi i visoki standardi u produkciji naterali su celu scenu da prati inovacije ovog švedskog vizionara.

Beyer u Novi Sad dolazi posle pet godina, kada je nastupao na Exit festivalu. Dve decenije neverovatne karijere, poštovanje koje ima na celoj muzičkoj sceni i raskošna produkcija obećavaju publici žurku kakva se dugo čekala.

Ulaznice će biti u pretprodaji od petka 22. marta, po ceni od 490 dinara, online na Gigstix.com i na svim Gigstix prodajnim mestima. Cena ulaznica na ulazu na žurku iznosiće 890 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu, na ulazu u klub očekuje vas i Burn poklon piće. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.