Naslovna » Izlasci » Film » „Domaćin“ u bioskopima od 28. marta

„Domaćin“ u bioskopima od 28. marta

Film „Domaćin“ (The Host) prikazivaće se u bioskopima od 28. marta.

Uloge tumače Saoar Ronan, Maks Ajrons, Dajen Kruger, Džejk Abel, Čendler Kanterbri, Frencis Fišer i dobitnik Oskara Viliam Hurt. Reditelj je Endrju Nikol.

U ne-baš-dalekoj budućnosti ljudsko biće i vanzemaljac-okupator se u zamci istog tela bore za život, za one koje svaki od njih voli i za sudbinu planete – to je priča filma „Domaćin“, romantične naučno-fantastične avanture snimljene po uspešnom romanu autorke sage „Sumrak“, Stefani Mejer.

Souls (Duše) su kolonizovale Zemlju – to su vanzemaljci koji iseljavaju ljude iz sopstvenih tela i pretvaraju ih u domaćine za međuplanetarna putovanja. Planetu su pretvorile u čist, siguran i miran svet – ali uz nezamislivu cenu – većina čovečanstva je izbrisana. Nekolicina, među kojima je i mlada žena Melani Strajder, koja je uspela da se sakrije, neprekidno se bori protiv zarobljavanja i uništenja.

Siker (tragačica), čiji je posao da osigura ljudska tela kao domaćine novopridošlicama, zarobi Melani, koja rizikuje sopstveni život i čudom uspe da preživi, a Duša po imenu Lutalica se useljava u njeno telo. Ali, kad Tragačica pokuša da navede Lutalicu da iz njenog sećanja iščupa informacije o ostalim ljudskim skloništima, njena savest se suprotstavlja… (danubeogradu.rs)

Uređuje: Nada Mandić