Naslovna » Izlasci » Pozorište » Eddie Izzard prvi put u Beogradu, 29. marta

Eddie Izzard prvi put u Beogradu, 29. marta

Jedan od najvećih stand up komičara svih vremena, Eddie Izzard, gostovaće 29. marta od 20.00 u Velikoj sali Doma omladine Beograda sa predstavom „Force Majeure“.

Cene ulaznica su 2.500 dinara za mesta na balkonu i 3.000 dinara za mesta u parteru, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima. Predstava je na engleskom jeziku.

Ova svetska zvezda stand up komedije u Beogradu će nastupiti sa potpuno novom predstavom, i to u sklopu turneje koja će trajati godinu dana. Beograđani su posebno privilegovani, jer će videti ovu predstavu pre publike u Njujorku, Sidneju, Londonu, Berlinu…

Eddie Izzard je poznat kao jedan od najistaknutijih stand up komičara svoje generacije. Ideje i situacije pretvara u bizarne, apsurdne i nadrealne komične priče. Priznaje da ga odlično plaćaju za pričanje potpunih besmislica. Edijeve „besmislice“ su mu donele mnoge nagrade, uključujući dve nagrade „Emmy“.

Eddie Izzard je svoj poslednji stand up nastup „Stripped“ izveo u 34 grada SAD (2008), posle čega je oborio sve rekorde na blagajnama na velikoj turneji koja je obuhvatila Veliku Britaniju, SAD i Evropu i kulminirala nastupom u njujorškoj areni „Madison Square Garden“ januara 2010. čime je Eddie postao četvrti komičar ikada koji je nastupao u ovoj čuvenoj areni. Takođe, imao je brojne nastupe u Južnoj Africi u okviru podrške humanitarnoj organizaciji Nelsona Mandele „46664“ (2010). (danubeogradu.rs)

loading...