Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Festival venčanja u šoping-molu Delta City

Festival venčanja u šoping-molu Delta City

Od 4. do 6. marta u atrijumu šoping-mola Delta City biće organizovan Festival venčanja za sve koji su oduvek maštali o svom venčanju ili su na korak do „ludog kamena“.

Budući mladenci koji posete festival imaće priliku da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za ostvarenje sna o savršenom venčanju. Između ostalog, predstaviće im se petnaest brendova venčanica i odela za mladence, kao i niz usluga kompanija koje organizuju venčanja, kao što su svadbeni prostori, maštovite dekoracije i bidermajeri. Takođe, svim posetiocima će na usluzi biti i frizeri, šminkeri, stilisti i fotografi sa kojima će moći da se konsultuju i dobiju savete u vezi sa izgledom koji bi im najviše odgovarao.

– Savremeni tempo života diktira potrebu da se sve obavi na jednom mestu i sa što manje utrošenog vremena. Stoga smo došli na ideju da organizujemo Festival venčanja i omogućimo budućim mladencima da se na jednom mestu informišu, posavetuju i dogovore u vezi sa svim detaljima svog venčanja. Ukoliko podstaknemo nekoga na maštanje i razmišljanje o svom savršenom danu, utoliko bolje! – izjavio je Milan Paradinović, organizator manifestacije.

Festival će biti otvoren od 10.00 do 22.00. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.