Naslovna » Izlasci » Film » „Kako sreća hoće“ u bioskopima od 14. marta
Kako sreća hoće
Kako sreća hoće

„Kako sreća hoće“ u bioskopima od 14. marta

Posle premijere na FEST-u, od 14. marta u bioskopima će se prikazivati novo ostvarenje kultnog španskog reditelja Aleksa de la Iglesije „Kako sreća hoće“ (La Chispa De La Vida). U sarkastičnoj drami na temu medija gladnih senzacije, glavne uloge igraju Selma Hajek i Hoze Mota.

Bivši publicista Roberto nema sreće. Bez posla, bez prijatelja i bez podrške starih kolega, vuče se sa jednog intervjua na drugi. Njegova žena Luiza je jedina na koju može da se osloni. Posle jedne ponižavajuće epizode, on odlazi u Kartahenu, mesto gde su on i Luiza proveli medeni mesec.

Međutim, umesto njihovog hotela sada je tu muzej. Tokom otvaranja muzeja, dok Roberto razgleda unaokolo, u čudnoj nezgodi on pada sa skele. Dok leži svestan ali nepokretan jer mu je gvozdena šipka zabijena u glavu, njegova nesreća postaje glavna vest svih medija i on je rešen da to dobro iskoristi.
Selmi Hajek najteže je bilo da pronađe svoje mesto u ovom delu: „U filmu ima toliko različitih žanrova. U jednom trenutku imate i ekstremnu komediju i ekstremnu tragediju. Ja sam racionalna osoba u ovoj operi, ovom cirkusu, pa je bilo teško znati u svakom trenutku kuda treba da idem. Međutim, Aleks nas je stalno vodio u smerovima koje nismo mogli da očekujemo i naši likovi su mogli da imaju najrazličitije reakcije. To je jedna od najboljih stvari u filmovima Aleksa de la Iglesija – to što publici pokazuje koliko ljudi mogu da budu nepredvidivi“. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.