Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert „21 Tošetova pesma za 1 život“ u Areni, 8. aprila

Koncert „21 Tošetova pesma za 1 život“ u Areni, 8. aprila

U Kombank areni, 8. aprila, biće održan koncert „21 Tošetova pesma za 1 život“.

Najlepše Tošetove pesme sviraće i pevaće Saša Kovačević, Tanja Banjanin, Bojan Marović, Ana Štajdohar sa bendom, grupa Miligram, Boris Režak, grupa Zana, Aleksa Jelić, grupa Vampiri i mnogi drugi uz specijalne goste Viva Vox Choir.

Sav prihod od koncerta ide direktno na račun Slavice Obradović iz Nove Pazove koja se bori za život i jedina nada je transplantacija jetre u Italiji, a potreban iznos koji Slavica treba da prikupi je 120.000 evra.

Posebno za ovu priliku, postavlja se zvučni sistem Nexo, koji se nalazi u Areni „Tesla“ u Pragu, što publici, uz veliki broj sjajnih učesnika i dva sata programa, garantuje vrhunski doživljaj.

„Tajno moja“, „Soba za tugu“, „Čija si“, „Igra bez granica“, „Volim osmeh tvoj“, „Pratim te“, „Srce nije kamen“, „Da l’ si sretnija““, „Poljsko cvijeće“, „Bože, brani je od zla“, samo su neke od pesama koje će biti izvedene na ovom koncertu.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 900 dinara (parter) i 1.200 dinara (tribine). (danubeogradu.rs)

loading...