Naslovna » Izlasci » Film » „Kruds“ pretpremijerno 16. i 17. marta

„Kruds“ pretpremijerno 16. i 17. marta

Nova 3D avantura studija „Dreamworks Animation“, „Kruds“, u bioskopima će pretpremijerno biti prikazana 16. i 17. marta.

Tim povodom, publika u Beogradu i Novom Sadu će ovog vikenda imati prilike da se druži sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji, ali i da uživa u zabavnim aktivnostima koje tematski prate film.

Dragan Vujić, Đurđija Cvetić, Marko Janketić, Ivana Popović, Vesna Paštrović i Stevan Piale, koji su pozajmili glasove članovima porodice Kruds, u subotu će se predstaviti publici u bioskopima „Kolosej“, „Cineplexx Delta City“ i „Roda Cineplex“.

U subotu, 16. marta od 12.00 do 14.00 mališani će moći bolje da upoznaju preistorijsku eru u kojoj žive Krudsi kroz radionicu pećinskog slikarstva u „Cinema Cafe-u“ bioskopa „Kolosej“. Ovu radionicu, kao i izložbu poznatih pećinskih crteža, koja će trajati do 23. marta, prirediće Dečiji klub Narodnog muzeja.

U nedelju, 17. marta od 12.00 u Food Court-u na drugom spratu „Ušće“ SC, najmlađi će moći da učestvuju u Kruds školicama i osvoje sjajne nagrade iz filma. Osim glumaca iz filma, društvo će im praviti i profesionalni tim animatora.

Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 21. marta. (danubeogradu.rs)