Naslovna » Izlasci » Film » „Mama“ u bioskopima od 7. marta
Mama

„Mama“ u bioskopima od 7. marta

Od četvrtka, 7. marta, u beogradskim bioskopima prikazivaće se „Mama“ (Mama), najnoviji horor film Giljerma del Tora.

Triler sa natprirodnim elementima je zastrašujuća priča o dve devojčice koje su nestale u šumi istog dana kad je njihova majka ubijena. Kad ih spasu nekoliko godina kasnije i kad deca započnu novi život, saznaće da postoji nešto ili neko ko i dalje želi da ih ušuška pred spavanje.

Onog dana kad je njihov otac ubio njihovu majku, sestre Viktorija i Lili su nestale nedaleko od njihovog kraja u predgrađu. Pet dugih godina, njihov stric Lukas (Nikolaj Koster Valdo) i njegova devojka, Anabel (Džesika Častejn), neprestano su tragali za njima. Ali kad ih, igrom slučaja, pronađu žive u oronuloj kolibi, par će se zapitati da li su devojčice jedini gosti koje su doveli u svoj dom.

Dok Anabel bude pokušavala da decu upozna sa normalnim načinom života, postajaće sve više ubeđena da je neko zlo prisutno u njihovoj kući. Da li sestre doživljavaju traumatski stres ili je duh došao da ih poseti? Kako su devojčice sve ove godine preživele i to same? Dok bude postavljala ova uznemirujuća pitanja, nova majka će otkriti da šapati koje čuje pred spavanje potiču sa usana jedne smrtonosne utvare… (danubeogradu.rs)