Naslovna » Izlasci » Izložbe » Moda za kuću u „Gradu“ od 18. do 30. marta

Moda za kuću u „Gradu“ od 18. do 30. marta

Izložba „Moda za kuću“ biće otvorena u Velikoj galeriji KC „Grad“ (Braće Krsmanović 4) od 18. (20.00) do 30. marta.

Pre nekoliko godina u istom prostoru predstavljeni su zanimljivi komadi nameštaja i predmeta za kućnu upotrebu velikog broja dizajnera, zanatlija i umetnika iz cele zemlje. Za dolazak proleća pripremljena je najnovija selekcija izuzetno zanimljivih radova.

Ovoga puta, više od pedeset umetnika izabrano je da predstavi nove radove, kolekcije i projekte. Zainteresovani će videti originalne fotelje, komode, stolove, lampe i ležajeve. Izdvaja se i selekcija upotrebne keramike u kojoj su ručno rađeni čajnici, šolje, činije, čaše i drugi korisni predmeti. Biće izloženi korisni i odlično dizajnirani predmeti poput štrikanih držača za šerpe i lonce, torbi, mušema, zidnih satova, svećnjaka i daski za seckanje namirnica.

Nekoliko umetnika koji se bave izradom lutki, zahvaljujući svom talentu i umeću, koristeći se potpuno različitim tehnikama pokazaće zašto lutke, osim devojčica skupljaju i kolekcionari.

U najnovijem izdanju Mode za kuću učestvuju: Bojan Otenberg, Marija Seman, Goranka Solovjev, SuperDot, Miodrag Šoršević, Jugoslav Sivić, Jelisaveta Mikulić, La belle vie studio, Ouli Design, Julia Draškoci, Fresh Design, Magični trenutak, Aleksandra Popović i mnogi drugi.

Izložba je prodajna, a radno vreme je od 14.00 do 20.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.