Naslovna » BG servis » Nova sezona akcije „Parkiraj i bicikliraj“

Nova sezona akcije „Parkiraj i bicikliraj“

JKP „Parking servis“ Beograd od ponedeljka, 1. aprila, ponovo aktivira uslugu „Parkiraj i bicikliraj“. Električni bicikli biće postavljeni na tri lokacije: „Ada Ciganlija“, „Sava centar“ i kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“.

Ova usluga svakom vozaču koji koristi usluge „Parking servisa“ pruža mogućnost da postane korisnik nove kartice, uz pomoć koje po redovnoj ceni parkiranja, može da preuzme i koristi električni bicikl.

Glavna ideja JKP „Parking servis“ iz koje je i proistekla usluga „Parkiraj i bicikliraj“ sadržana je u želji da se doprinese rasterećenju grada od velikog broja automobila, tako što će se jedno vozilo u saobraćaju zameniti biciklom. Ovom uslugom preduzeće nastavlja da doprinosi borbi za očuvanje životne sredine i time utiče na svest ljudi o potrebi korišćenja obnovljivih izvora energije i smanjenja emisije štetnih gasova. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.