Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Ljubav dolazi kasnije“ u Dvorani Doma sindikata
Ljubav dolazi kasnije
Ljubav dolazi kasnije

Premijera filma „Ljubav dolazi kasnije“ u Dvorani Doma sindikata

U sredu, 3. aprila od 20.00, u Dvorani Doma sindikata biće premijerno prikazan film „Ljubav dolazi kasnije“ scenariste i reditelja Hadži-Aleksandra Đurovića. Od 4. aprila domaća drama naći će se na redovnim repertoarima bioskopa u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

Uloge tumače Milica Stefanović, Andrej Šepetkovski, Goran Jevtić, Ljubinka Klarić, Aleksandar Đurica, Jadranka Selec, Tanasije Uzunović.

Debitantski igrani film Hadži-Aleksandra Đurovića ljubavna je drama u kojoj se prepliću tri priče. Glavni likovi pokušavaju da, tokom jedne noći, reše svoje emotivne probleme i nerešene veze iz prošlosti. Svako od njih preživljava svoju usamljenost sa drugima.

Film je snimljen tokom sedam noći u julu, na lokacijama u Beogradu, a povodom premijere Đurović je izjavio:
– Trudeći se da izbegnem svaku vrstu socijalne, dnevno-političke, istorijske i žanrovske konotacije, ove tri isprepletane priče, čiji akteri pokušavaju da reše svoje veze iz prošlosti, smestio sam u interval jedne noći. Kao kompletan autor ovog dela potpisujem scenario, režiju, produkciju i montažu što mi je dalo slobodu da film uradim baš onako kako sam ga i zamislio uz ogromnu požrtvovanost ekipe, izvanrednih glumaca i specijalne gošće Sofije Knežević, možda najtalentovanije mlade džez pevačice sa ovih prostora. Očekujem da će publika biti iznenađena kad vidi ove aktere u jednom potpuno novom svetlu. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Nada Mandić