Naslovna » Izlasci » Film » Premijera komedije „Vrati mi ime“ u bioskopu „Cineplexx“

Premijera komedije „Vrati mi ime“ u bioskopu „Cineplexx“

Komedija „Vrati mi ime“ (Identity Thief) premijerno će biti prikazana 13. marta od 20.00 u bioskopu „Cineplexx Delta City“.

Džejson Bejtman i Melisa Makarti tumače glavne uloge u urnebesnoj komediji u kojoj je običan čovek prisiljen da preduzme ekstremne mere kako bi sprao ljagu sa svog imena. Pokušavajući da ne izgubi sve pošto mu je identitet ukraden, saznaće da u borbi sa dugom za kredit može lako da se poludi.

Za to vreme kraljica šopinga, Dajana (Makartijeva), živi lagodnim životom na periferiji Orlanda (Florida) i kupuje sve što poželi. Postoji samo jedna caka: ime koje koristi je Sendi Bigelou Paterson, a ono pripada računovođi (Bejtmanu) koji živi na drugom kraju Amerike, u Denveru. Optužen za niz zločina, nevini čovek pokušava da se opravda pred policijom koja je zatrpana drugim poslovima i nije previše zainteresovana da mu pomogne. Ostavljen na cedilu, pravi Sendi Bigelou Paterson kreće na jug da sam pronađe prevarantkinju.

Sa rokom od nedelju dana da je uhvati pre nego što se njegov svet raspadne, Sendi kreće na put dug tri i po hiljade kilometara da se suoči sa ženom koja mu zagorčava život. I dok na putu do Kolorada pokušava da je podmiti, obrlati i privoli da mu pomogne, otkriće koliko je teško povratiti svoje ime.

U komediji „Vrati mi ime“ igraju i Džon Favro, Amanda Pit, Tip T.I. Haris, Dženezis Rodrigez, Robert Patrik i drugi.

Od 14. marta ovaj film će biti i na redovnim bioskopskim repertoarima. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.