Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam hortikulture i izložba bilja od 4. do 7. aprila

Sajam hortikulture i izložba bilja od 4. do 7. aprila

Na Beogradskom sajmu će od 4. do 7. aprila biti održan 18. međunarodni sajam hortikulture „Beoplantfair“ i 16. izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode“.

Kako se navodi u saopštenju Beogradskog sajma, na te dve manifestacije više od 80 izlagača iz Srbije i inostranstva predstaviće aktuelnosti i dostignuća u svim oblastima hortikulture.

Među izlagačima biće udruženja i zemljoradničke zadruge iz oblasti voćarstva, vinogradarstva, pčelarstva, gajenja lekovitog bilja, proizvodnje sadnica i semenskog materijala, uzgajanja cveća i cvetnog materijala, uzgoja i održavanja zelenih površina, pejzažne arhitekture, a čija je zajednička misija očuvanje prirodne sredine i zdravog života.

Na izložbi „Darovi prirode“ biće ponuđeni čajevi i melemi, lekovito i aromatično bilje, med i preparati od meda, gljive i šumski plodovi, kao i fitokozmetički i fitofarmakološki preparati.

U saopštenju se naglašava da će biti održani i brojni prateći programi, a novina je i izložba parkovskih mašina na kojoj će se predstaviti nekoliko svetski poznatih proizvođača i distributera.

Sajam će se održati u halama 3 i 3a Beogradskog sajma i biće otvoren od 10.00 do 19.00. Cena pojedinačne ulaznice biće 150 dinara, a grupne 80 dinara, dok parking košta 100 dinara na sat. (Zelena Srbija)