Naslovna » Izlasci » Festivali » Sedmi Supernatural festival, 21. aprila

Sedmi Supernatural festival, 21. aprila

Sedmi po redu Supernatural festival biće održan 21. aprila u Supernatural parku na Adi Huji.

Svi posetioci koji ove godine ponesu garderobu koja im više nije potrebna, moći će na festival da uđu besplatno. Tako ove godine, pored ekološkog, festival ima i humanitarni karakter, budući da će sva prikupljena garderoba biti donirana Crvenom krstu Beograda. Za sve koji odluče da ne recikliraju, na kapijama festivala ulaznica će iznositi 400 dinara.

Muzički program
– 12:00 do 13:45: Dečiji program Hor Čarolija, Minja Subota i Dobrica Erić
– 14:00: DJ Filip
– 14.45: ZAA
– 16:00: DJ Javier Reyes
– 16:55: Kanda Kodža i Nebojša
– 18:30: Block Out

Kao i do sada, festival će imati bogat muzički, ekološki i program za najmlađe. U okviru zelene pijace i zelene učionice predstaviće se veliki broj organizacija, izlagača i predavača.

Supernatural park, prostor na kome će se festival održati drugu godinu zaredom, projekat je Supernatural pokreta, koji je započet prošle godine u saradnji sa opštinom Palilula. Nekadašnja divlja deponija građevinskog šuta pretvorena je u park sa idejom da se ovaj prostor vrati prirodi i da Beograđani dobiju još jednu zelenu oazu na Dunavu koju će rado posećivati.

Prošlogodišnji festival posetilo je više od 7.000 posetilaca.

Festival Supernatural nastao je 2007. godine sa ciljem da se obeleži svetski dan Planete zemlje i podigne svest građana o bitnim ekološkim pitanjima. U međuvremenu festival je prerastao u vodeći ekološki pokret u zemlji, koji se tokom čitave godine bavi projektima iz ekologije, kulture i edukacije. Organizatori će sledeće nedelje objaviti ime prvog izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju Supernaturala, 21. aprila. (danubeogradu.rs)

Nedavno je objavljen film „Supernatural park, od deponije do parka“ koji predstavlja aktivnosti pokreta Supernatural u 2012. godini, sa akcentom na formiranje parka na špicu Ade Huje. Pogledajte…

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.